Απαραίτητη η χρήση φίλτρων νερού σε επαγγελματικές μηχανές espresso και σε κάθε τύπου μηχανή καφέ.

pexels-photo-302894

Το νερό είναι το απαραίτητο γευστικό στοιχείο των ροφημάτων. Η κακή διαχείριση του νερού μπορεί να οδηγήσει σε γευστικές αλλοιώσεις και να προκαλέσει βλάβες στις μηχανές. Χρησιμοποιώντας τα συστήματα βελτιστοποίησης νερού μειώνεται η ανθρακική σκληρότητα (περιεκτικότητα σε άλατα), εξισορροπούνται τα μεταλλικά στοιχεία και έτσι αναδεικνύεται η γεύση και η ποιότητα του καφέ.

Τα οφέλη από την χρήση συστημάτων βελτιστοποίησης νερού είναι μεγάλα:

  • Σταθερά υψηλή ποιότητα σε όλα τα ζεστά και κρύα ροφήματα σε γεύση και σε άρωμα
  • Μέγιστη προστασία του εξοπλισμού
  • Σταθερά ικανοποιημένοι πελάτες
  • Προσέλκυση νέων πελατών

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να απολαμβάνουν καφέ «γεμάτο» άρωμα και γεύση!

Share with your friends
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email