Απαραίτητη η χρήση φίλτρων νερού σε επαγγελματικές μηχανές espresso και σε κάθε τύπου μηχανή καφέ.

pexels-photo-302894

Το νερό είναι το απαραίτητο γευστικό στοιχείο των ροφημάτων. Η κακή διαχείριση του νερού μπορεί να οδηγήσει σε γευστικές αλλοιώσεις και να προκαλέσει βλάβες στις μηχανές. Χρησιμοποιώντας τα συστήματα βελτιστοποίησης νερού μειώνεται η ανθρακική σκληρότητα (περιεκτικότητα σε άλατα), εξισορροπούνται τα μεταλλικά στοιχεία και έτσι αναδεικνύεται η γεύση και η ποιότητα του καφέ.

Τα οφέλη από την χρήση συστημάτων βελτιστοποίησης νερού είναι μεγάλα:

  • Σταθερά υψηλή ποιότητα σε όλα τα ζεστά και κρύα ροφήματα σε γεύση και σε άρωμα
  • Μέγιστη προστασία του εξοπλισμού
  • Σταθερά ικανοποιημένοι πελάτες
  • Προσέλκυση νέων πελατών

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να απολαμβάνουν καφέ «γεμάτο» άρωμα και γεύση!

Share with your friends
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone